Supraveghere video

SISTEME SUPRAVEGHERE VIDEO

 

     Dintre toate sistemele tehnice de securitate, cel  video ofera cele mai spectaculoase rezultate. Au o eficienta ridicata in identificarea problemelor fie ca sunt destinate supravegherii spatiilor publice, zonelor cu acces restrictionat, fie a propriilor angajati sau chiar a proceselor cu grad inalt de pericol.

     Spre deosebire de alte sisteme, cel video ofera identificarea persoanelor si actiunilor suspecte si dovada inregistrata a producerii evenimentului prejudicios.

     Sistemele video au cunoscut in ultimii ani o puternica evolutie mai ales datorita aparitiei inregistratoarelor digitale (DVR) si a placilor de captura video care preiau si imbunatatesc functiunile vechilor switchere, multiplexoare si videorecordere analogice, ca si a diversificarii modalitatii de transmisie a imaginilor: cablu torsadat, fibra opica, retea locala, ISDN, Internet.

    Sistemele video pot fi monitorizate de la distanta printr-o simpla conexiune la internet atat de catre beneficiarul real cat si de un dispecerat de monitorizare si interventie acest lucru facand posibila inregistrarea dubla a imaginilor pentru o mai mare siguranta a imaginilor inregistrate.