Paza umana

PAZĂ UMANĂ

 

     Serviciul de Pază umana dispune de personal specializat pentru toate domeniile sale de activitate şi acordă o atenţie deosebită menţinerii standardelor de performanţă. Pregătirea personalului are particularităţi determinate de natura activităţii concrete pe care acesta o desfăşoară.

     Sistemul de pregătire pune un accent deosebit pe coeziunea microgrupurilor, în cadrul cărora fiecare individ trebuie să manifeste iniţiativă, curaj, voinţă, tact, perseverenţă şi spirit de sacrificiu.

     Agentii POSITIVE SECURE BUSINESS SOLUTIONS asigura atat servicii specifice: control acces, inregistrare vizitatori, monitorizare autovehicule si persoane, verificarea identitatii si echipamentelor vizitatorilor, mentinerea registrelor de acces persoane si auto, inregistrarea datelor in diverse baze de date etc., cat si servicii de receptie – la cerere, preluare apeluri telefonice, mesaje si transmiterea acestora departamentului vizat.

Acest sistem completeaza optim serviciul de monitorizare a sistemului de alarmare locala.

     Astfel, in timp ce sistemul de detectie si alarmare locala urmareste ca nivelul unor parametri tehnici sa se incadreze in limite prestabilite si sa declanseze automat un semnal de alarma, in cazul in care aceste limite nu sunt indeplinite, sistemul de paza uman contine un element calificat de identificare auditiva si vizuala a unui eveniment cu consecinte negative si are competenta de a actiona specific, constient, in functie de evolutia respectivului eveniment.