Monitorizare si interventie

MONITORIZARE SI INTERVENTIE

     Pentru monitorizarea sistemelor de alarma  se folosesc echipaje auto formate din agenti operativi, special selectionati, instruiti, antrenati si dotati din punct de vedere logistic, echipaje capabile sa actioneze rapid, eficace si in limitele legii, pentru indepartarea cauzelor care au produs alarma sau evenimentul semnalat.

     Dupa rezolvarea situatiei de efractie, sau Hold-up, echipajul POSITIVE SECURE BUSINESS SOLUTIONS, asigura paza obiectivului agresat pana la sosirea BENEFICIARULUI la obiectiv.

     Va oferim si serviciile echipajelor de patrulare ce realizeaza verificari permanente in locatiile clientilor nostri pentru a putea preveni eventualele probleme legate de siguranta si securitatea obiectivelor.

     Veti primi ori de cate ori va fi necesar, rapoarte cu privire la controalele ce s-au realizat in locatie, pentru a va ajuta sa aveti o imagine clara si transparenta asupra problemelor existente in obiectiv cat si asupra activitatii agentilor nostri.

     Fiecare obiectiv se prezinta diferit din punct de vedere al conditiilor de protectie pe care beneficiarul le doreste a fi indeplinite. De aceea numarul agentilor de paza, configurarea lor in teren si consemnul general/particular al postului pentru fiecare din ei va face obiectul unui protocol special de interventie ce se va alcatui dupa vizita in teren a specialistilor nostri.