PSBS povestea

PSBS – Povestea

 

 

    POSITIVE SECURE BUSINESS SOLUTIONS este o companie specializată în soluții personalizate de securitate pentru instituții publice sau private și reședințe particulare, de pe tot teritoriul României.
     Echipa noastră are peste 15 ani de experiență în industria de securitate, fiind recunoscută pentru reputația ireproșabilă, serviciile de calitate, promptitudine, expertiză tehnică, calificarea personalului și fiabilitatea serviciilor.
Oferim o gamă completă de servicii de securitate, care vă ajută să vă protejați casa, bunurile, familia. Colaborarea cu PSBS vă oferă o abordare cu adevărat profesionistă, personalizată și sprijin pe termen lung.
     Fondată în anul 2001, compania PSBS s-a format prin desprinderea din Argus (una dintre primele societăți private de securitate din țara noastră in colaborare directa cu Politia Romana).
Prin serviciile noastre am răspuns la mii de solicitări, am dobândit suficientă experiență și expertiză în soluționarea unei palete largi de provocări. Dinamica și calitatea serviciilor prin care oferim siguranță, protecție și liniște clienților este descrisă și prin sloganul companiei: PSBS - Libertatea de a fi liniștit!
     Ne-am dezvoltat alături de clienții noștri, cărora le mulțumim. Am progresat și ne perfecționăm permanent, prin introducerea celor mai noi si moderne tehnici și soluții apărute pe piața privată.