PSBS povestea

PSBS – Povestea

 

 

 

POSITIVE SECURE BUSINESS SOLUTIONS este o companie specializată în soluții personalizate de securitate pentru instituții publice sau private și reședințe particulare, de pe tot teritoriul României.

Echipa noastră are peste 15 ani de experiență în industria de securitate, fiind recunoscută pentru reputația ireproșabilă, superioritatea serviciilor oferite, promptitudine, fiabilitate, expertiză tehnică si calificarea personalului.

Fondată în anul 2001, compania PSBS s-a format prin desprinderea din Argus (una dintre primele societăți private de securitate din țara noastră ȋn colaborare directă cu Poliţia Romȃna).

Prin serviciile noastre am răspuns la mii de solicitări, am dobândit suficientă experiență și expertiză în soluționarea unei palete largi de provocări. Dinamica și calitatea serviciilor prin care oferim siguranță, protecție și liniște clienților este descrisă și prin sloganul companiei: PSBS - Libertatea de a fi liniștit!

Vă punem la dispoziţie o gamă completă de servicii de securitate pentru a păstra casa, familia şi bunurile dumneavoastră în siguranță. Colaborarea cu PSBS vă oferă o abordare cu adevărat profesionistă, personalizată și sprijin pe termen lung.

Ne-am dezvoltat alături de clienții noștri, cărora le mulțumim. Progresam şi ne perfecționăm permanent prin introducerea celor mai noi şi moderne tehnici și soluții apărute pe piața privată.