PSBS Diferenta

Positive - Diferența

• Sisteme de securitate agreate și certificate de IGPR.
• Testarea permanentă a sistemelor de securitate folosite.
• Instruirea utilizatorilor de către personalul specializat al companiei (asistență).
• Protejarea garantată a perimetrului securizat.
• Consultanță și sprijin în elaborarea și depunerea evaluărilor de risc pentru planurile de pază și pentru securitatea fizică.
• Consultanti amabili si profesioniști.

Design personalizat

Suntem specializati in sisteme concepute personalizat , nu o abordare one-size-fits-all. In urma consultatiei initiale, vom elabora un proiect in detaliu al locatiei ce va cuprinde solutia adaptata nevoilor dumneavoastra curente, va fi urmată de o propunere în scris, cu recomandările noastre. Un proiect in detaliu al locaţiei cu sistemul propus va fi prezentat beneficiarului.

Instalare de calitate
Departamantul tehnic revizuieste fiecare instalare cu o evaluare preliminara. Pentru a verifica si asigura buna functionare inainte de instalare, vom testa sistemele si echipamentele noi conform procedurilor stricte de control al calitatii. Tehnicienii nostrii sunt foarte bine pregatiti, experienta lor medie fiind de 16 ani. Echipele noastre asigura montaj profesionist, sigur si curat

Positive Training
Maximizati investiţia dumneavoastră!Cu noul sistem instalat beneficiati de dublu training: O formare de bază la finalizarea lucrarii , şi una avansata în termen de 1 săptămână pentru a vă ajuta să obţineţi cele mai bune rezultate ale sistemului dvs. Oferim, de asemenea,instruiri la cererea dumeavoastra.

Mentenanta si Service
Oferim clienţii nostrii mentenanta si service pentru menţinerea garanţiilor, care prelungesc durata de viata a echipamentelor, reduce viitoarele costuri de reparare şi mentin eficacitatea optimă a echipamentului.

Suport continuu & educaţie
POSITIVE SECURE BUSINESS SOLUTIONS este angajată în păstrarea clienţilor cu sfaturi utile de securitate şi actualizari cu cea mai recentă tehnologie. PSBS ofera gratuit lunar Newsletter pentru a vă ţine informat in permanenta. Inscrie-te acum!